Кандидатът за кмет на Бургас на ПП ГЕРБ Димитър Николов

...
 Кандидатът за кмет на Бургас на ПП ГЕРБ Димитър Николов
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет Димитър Николов представи управленската си програма за Бургас

 izbori_2023_v1_013

 

Кандидатът за кмет на Бургас на Политическа партия ГЕРБ Димитър Николов показа управническата си стратегия развиване на Бургас през идващите четири години, оповестиха от предизборния му щаб.

 

Демографията ще бъде водеща задача в идващите четири години. Всеки лев, вложен в Бургас, ще бъде ориентиран към основаване на по-добри условия на живот, които ще привлекат младежите в нашия град, да основат семейство, да образоват децата си тук, разгласи Николов. 

 

" Ще продължим да влагаме в младежите ", сподели той. Димитър Николов уточни, че в програмата му са планувани ограничения, които да покачат сигурността по пътищата. Като първа тематика той сложи образованието.

 

" Нашето предпочитание е Бургас да има студентско градче ", разгласи Димитър Николов. Програмата му включва браншове като обучение, опазване на здравето, пътна инфраструктура, стопанска система и вложения, обществени действия, европейски политики и околна среда, просвета, туризъм, спорт, цифровизация, грижа за отдалечените квартали и съставните селища.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР